Обавештење

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/fotogalerija/hum_predstava_pavle_djurdjevic

Хуманитарна представа за Павла Ђурђевића

У позоришној сали Културног центра општине Темерин, 5. децембра 2017. године, биће одиграна хуманитарна дечја представа “Суђење Деда Мразу”. Представа се реализује у сарадњи са студиом “Eclair” из Београда. Цена улазнице је 100 динара. Остварени приход биће намењен Павлу Ђурђевићу (старости 13 година), који болује од церебралне парализе.

Павле Ђурђевић је рођен 19.10.2004. године у Новом Саду. Похађа ОШ „Милан Петровић“ у Новом Саду, као примеран ученик 7. разреда. По рођењу је остао без кисеоника и од тад почиње његова борба за живот. Већ у првом месецу живота постављена му је коначна дијагноза: церебрална парализа. Више пута је оперисан и лечен у здравственим и рехабилитационим центрима у Србији и иностранству. Укључен је у програм Рехабилитационог центра „Renona Suite“ (Rehabilitationszentrum Renona) из Аустрије, где треба да обнови терапију. Под константним је надзором лекара, прима медикаменте који утичу на побољшање његовог стања, што изискује огромне материјалне трошкове од стране породице.

Позивамо вас да нам се придружите у реализацији представе хуманитарног карактера, да бисмо својим учешћем обезбедили даље лечење и допринели побољшању здравственог стања нашег младог суграђанина Павла.

{gallery}fotogalerija/hum_predstava_pavle_djurdjevic{/gallery}