Дечија недеља 2017. у КЦО Темерин

Поводом дечије недеље, на радост наших најмлађих суграђана, у просторијама Културног центра организоваће се следећи програми:

ПОНЕДЕЉАК - 2. октобар:
19 часова, Изложба дечијих радова „Буђење дечије културе“

УТОРАК - 3. октобар:
12 h, 14 h, Представа Драмске секције КЦО Темерин, „Рајко Кукурајко и Драгиша Грозни“ (у позоришној сали)
12.30 h, 13.30 h,14.30 h,  Представа Луткарског позоришта „Вандор бабсинхаз“ из Темерина, на мађарском језику (у галерији)

СРЕДА - 4. октобар:
12 h, 13.30 h, Представа Драмске секције КЦО Темерин, „Рајко Кукурајко и Драгиша Грозни“ (у позоришној сали)

ПЕТАК: - 5. октобар:
12 h, Књижевна радионица на српском и мађарском језику у организацији библиотеке „Сирмаи Карољ“ из Темерина (у галерији)  

Пети фестивал дечијег стваралаштва “Цврчак и другари”

Пети фестивал дечијег стваралаштва “Цврчак и другари” одржан је 10. јуна 2017. године од 9,00 до 15,00 часова у сали биоскопа Културног центра општине Темерин. На фестивалу су учествовали: Драмска радионица "Цврчак" - представа "Лепосава и Добрила", III3 ОШ "Славко Родић" Бачки Јарак - кореографија "Shape of you", Драмска радионица "Цврчак" - представа "Ко је крив за јединицу?", III3 ОШ "Славко Родић" Бачки Јарак - представа "Збуњена бајка", Драмска радионица "Цврчак" - једночинка "Чувари парка".

Позоришна представа “Недостајем сама себи”

Позоришна представа “Недостајем сама себи” коју изводе глумци из Драмске радионице “Цврчак” одржана је 6. и 7. јуна 2017. године од 11,30 и 13,00 часова у сали биоскопа Културног центра општине Темерин.

Представа “Шумски суд”

Представа “Шумски суд” изведена је 31. маја 2017. године у два термина од 9,30 и 10,00 часова у сали биоскопа Културног центра општине Темерин. Представу су извела деца из објекта “Ђурђевак” из ПУ “Вељко Влаховић”.

Представа за децу “Бајка о рибару и рибици”

16.05.2017. године Основној школи “Славко Родић” из Бачког Јарка уступљена је позоришна сала Културног центра општине Темерин за организацију дечије представе.У два термина од 12 и од 13 сати изведена је представа под називом “Бајка о рибару и рибици” од стране извођачке групе Театрон. У представи су учесвовали глумци: Јелица Сретеновић, Милица Јанкетић и Драгољуб Ћорић.