Humanitarni koncert za Biljanu Knežević


U velikoj sali КC "Lukijan Mušicki" 23. decembra u 11 časova održaće se humanitarni koncert škole "Music Harmony" za Biljanu Кnežević. Dobrovoljnim prilogom, umesto ulaznice, učestvujete u humanitarnoj akciji.

"Koncert o ljubavi"


U galeriji Kulturnog centra „Lukijan Mušicki“ Temerin, 06. juna od 19 časova održaće se veče klasične muzike pod nazivom „Koncert o ljubavi“.
Učesnici: solisti Opere Srpskog narodnog pozorišta Marija Cvijić, sopran i Branislav Cvijić, tenor, uz klavirsku pratnju Strahinje Đokića. Ulaz slobodan.

Koncert ansambla iz Rusije

U danima obeležavanja slovenske kulture i pismenosti, u pozorišnoj sali Kulturnog centra „Lukijan Mušicki“ Temerin, u petak 31. maja u 20 časova održaće se koncert folklornog ansambla „Кудыкина Гора“ i narodnog koreografskog ansambla „Mozaika“ iz Kostrome, Rusija.

Organizatori koncerta su Društvo srpsko-ruskog prijateljstva i KUD „Vuk Karadžić“ iz Temerina, pod pokroviteljstvom Kulturnog centra „Lukijan Mušicki“ Temerin. Ulaz je besplatan.

Humanitarni koncert za Petru Kaluđerović

U sali bioskopa Kulturnog centra "Lukijan Mušicki" Temerin 26. aprila 2018. godine u tri termina od 10, 11 i 12.30 časova održaće se humanitarni koncert za Petru Kaluđerović iz Temerina koja boluje od cerebralne paralize. Cena ulaznice je 100 din. Humanitarni prilog bio bi namenjen operaciji koja je planirana u junu i za koju je potrebno izdvojiti 3000 evra.
Petra ima 3,5 godine i usporenog je psiho motornog razvoja, ima nestabilan hod, slabije koristi desnu ruku i desnu nogu iako je po prirodi veoma živahna i radoznala devojčica. Povremeno nosi proteze, koristi rehabilitaciju u Dečijoj bolnici, Dnevnom centru, banjama i sl. Očekuje se da bi pomenuta operacija tetiva pomogla njenom motoričkom razvoju i olakšala kretanje (od prve godine, uz pomoć fizioterapeuta, intenzivno vežba).

Konkurs za stručno lice vođenja hora

Kulturni centar "Lukijan Mušicki" Temerin u svojoj aktivnosti oko opštinskog hora traži lica za stručno vođstvo lokalnog hora odobrenog na audiciji od 25.03.2018.


Stručno vođstvo mogu biti najviše dve osobe:
- jedna kao dirigent, korepetitor, vokalni pedagog
- druga kao organizator, asistent dirigenta, vokalni pedagog
Prednost će imati insturmentalisti (klavir, violina i sl.).


Zainteresovani kandidati ponudu sa programom rada hora i mesečnom cenom, treba da dostave na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 10. aprila.

  • 1
  • 2