Колибри стар 2018.

Музички фестивал “Колибри стар” ове године биће одржан 2. јуна 2018. године у великој сали Културног центра "Лукијан Мушицки" Темерин. Право на учешће на фестивалу имају деца предшколске установе и основних школа са територије наше општине.
Циљеви ове манифестације су да кроз образовно-музичке активности пружи деци прилику да изразе свој уметнички таленат и креативност, да промовише међународни културни дијалог и заједничко стваралаштво као и развој музичке културе.

Дечији музички фестива организује се у три категорије:
прва категорија – предшколска деца (5 и 6 година) као и деца првог и другог разреда основних школа
друга категорија – трећи, четврти и пети разреди основних школа
трећа категорија – штести, седми и осми разреди основних школа

Попуњене пријаве и формуларе треба доставити у канцеларији КЦ Темерин до 27. априла. Аудиција ће бити одржана 3. и 4. маја у великој сали КЦ-а. Учесници ће лично бити обавештени о тачном термину наступа на аудицији, на којој морају да понесу УСБ са изабраном музичком подлогом песме коју певају.
Матрице и пријавни лист за овај фестивал могу се преузети на нашем сајт у рубрици Вести.
Песме које се изводе могу бити само на српском и мађарском језику, а плесна група учесника који наступа може да чини највише четворо извођача.

Због Ускршњих празника, као и оних који нам предстоје музички фестивал “Колибри стар” по први пут ове године неће бити одржан последњег викенда у мају, већ 2. јуна како би такмичари имали довољно времена да се пријаве и припреме. Све остале информације заинтересовани могу да виде у правилнику овог музичког такмичења.